marți, 14 decembrie 2010

Retetele celebrei vindecatoare Djuna Davitasvili - partea I OTV

Curatirea limfei si a sangelui

          Dimineata, se beau 100 ml de apa rece, in care s-a dizolvat, dupa gust, sare amara, atat cat sa fie baubila. Se prepara un suc din portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) si lamaie (200 ml). La o ora dupa ce s-a baut solutia de sare amara, se beau primii 100 ml din sucul respectiv si 100 ml de apa fiarta si racita. Apoi, aceeasi cantitate (100 ml suc si 100 ml apa racita) se bea la fiecare jumatate de ora, pana se termina cantitatea de 2 litri din fiecare. Tratamentul dureaza 3 zile. Mare atentie: in perioada cand se face acest tratament extrem de util organismului…nu se mananca si nu se bea nimic altceva!!!
 
          Curatirea ficatului
 
          Timp de 2 zile, zice Djuna, se beau cate 5-6 pahare de suc de mar. In a treia zi, bolnavul se culca la ora 19 (sapte seara) pe partea dreapta, cu o sursa de caldura (perna electrica sau sticle cu apa fierbinte) sub ficat. Se prepara un amestec din 3 linguri de ulei de masline si 3 linguri zeama de lamaie, care se bea din sfert in sfert de ora, pe durata a circa 2 ore. Atentie oameni buni: cantitatea totala trebuie sa fie de 300 ml ulei de masline si 300 ml zeama de lamaie. A doua zi de dimineata se face clisma, ocazie cu care veti elimina toate reziduurile de la ficat.
 

           Curatirea rinichilor (mai ales pentru cei cu pietre - calculi renali)
 
          Pe parcursul unei saptamani, nu se mananca decat pepene verde cu paine neagra. In ziua a saptea, intre orele 2 si 3 (noaptea), se face o baie calda, cu corpul cufundat in apa pana la gat si se mananca pepene verde rece. Chiar daca nu va vine a crede…dupa circa o ora, vor fi eliminate pietrele. In cazuri extrem de rare este nevoie ca  procedura se fie repetata dupa doua saptamani!!!
 
          Curatirea articulatiilor de saruri (spondiloza, artrita, poliartrita)
 
          Djuna a gasit un leac si pentru cei care au mari probleme cu articulatiile: se fierb 5 g foi de dafin in 300 ml apa, timp de 5 minute, dupa care se tin intr-un termos, 3-4 ore. Pe parcursul a 12 ore, se consuma lichidul, luandu-se cate o lingurita. Tratamentul dureaza 3 zile, insotit de alimentatie de regim, dar o singura data pe an.
 
          Boli de plamani (tuberculoza, bronsita etc.)
 
Se face un amestec din 500 g miere de albine, 5 capatani de usturoi, pisate si 5 lamai tocate in masina, amestec care se lasa 7 zile la macerat. Se consuma cate 4 linguri, seara, inainte de culcare, inghitindu-se foarte incet.
 

          Hipertensiune

          Una dintre cele mai frecvente si pacatoase probleme ale romanilor…iata ce zice Djuna: in fiecare dimineata sa consumati o… sfecla rosie coapta. Seara mancati  o salata facuta din sfecla rosie cruda, usturoi si  morcov ras stropite cu ulei. Simplu si eficient!!!
 
           Reumatism
 
           Aici problema mare o constituie…materia prima si vremea. Trebuie rame din acelea cu care se da la peste sau care se gasesc in pamant reavan si…trebuie vreme frumoasa!!! Se pun, intr-un borcan de 0,5 l, rame, intr-un strat de circa 2-3 cm grosime. Peste ele se toarna gaz lampant sau alcool de peste 90% , atat cat sa le acopere cu 2 cm si se tin la… soare 7 zile. Tratamentul propriu-zis consta in frectii pe zonele afectate cu gazul (alcoolul) respectiv. Scrieti si …asteptati vremea insorita. Doar asa are efect.
 
Sursa: 2012 tehnici de salvare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...