marți, 7 decembrie 2010

Reteta miraculoasa tibetana cu usturoi





Aceasta reteta este veche de 5000 de ani si este recomandata in vindecarea unor tumori, prevenirea infarctului miocardic si prevenirea unor boli de stomac, precum ulcerul. In acelasi timp, organismul este purificat de depuneri adipoase, se imbunatateste metabolismul, vasele sanguine devin elastice, creste acuitatea vizuala, este prevenita ateroscleroza, cardiopatia ischemica, paralizia si aparitia diferitelor tumori.

Pentru prepararea remediului, se spala si se curata foarte bine 350 g de usturoi, apoi se piseaza marunt intr-o piulita de lemn. Dupa ce usturoiul este bine pisat, se iau cu o lingurita 200 g din aceasta compozitie (partea mai suculenta) si se introduce intr-un vas ce contine 200 ml alcool rafinat de 96 grade. Vasul se inchide ermetic si se tine la rece, timp de 10 zile. Se strecoara maceratul prin tifon, se pune intr-o sticla bine inchisa si se mai tine inca 3 zile.

Pentru administrare, intr-un pahar in care s-au pus 50 ml lapte rece, fiert in prealabil, se adauga un numar anume de picaturi de suc de usturoi si se bea cu 15 minute inaintea fiecarei mese.

Tratamentul se face timp de 11 zile, astfel: in prima zi se iau 2 picaturi dimineata, 2 la prinz si 2 seara; a doua zi se iau 4 picaturi dimineata, 5 la prinz si 6 seara; a treia zi se iau 7 picaturi dimineata, 8 la prinz si 9 seara; in a patra zi se iau 10 picaturi dimineata, 11 la prinz si 12 seara; in a cincea zi se iau 13 picaturi dimineata, 14 la prinz si 15 seara.
Incepind cu a sasea zi, picaturile se iau descrescator: 15 picaturi dimineata, 14 la prinz si 13 seara; in a saptea zi se iau 12 picaturi dimineata, 11 la prinz si 10 seara; in a opta zi se iau 9 picaturi dimineata, 8 la prinz si 7 seara; in ziua a noua se iau 6 picaturi dimineata, 5 la prinz si 4 seara; in ziua a zecea se iau 3 picaturi dimineata, 2 la prinz si 1 seara.
In ziua 11 se ia doza cea mai importanta, o doza de soc, cu 25 de picaturi dimineata, 25 la prinz si 25 seara.

Un lucru foarte important mentionat in reteta este ca tratamentul nu se poate repeta decit la 6 ani!

Sursa: www.evenimentul.ro

Un comentariu:

  1. Buna seara,
    As dori sa stiu de ce acest tratament se poate repeta numai dupa 6 ani? Care este cauza sau efectul de nu se poate repeta, ca de exemplu, dupa 6 luni?
    Va multumesc
    Cu stima Doina Paraschiv

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...