miercuri, 8 decembrie 2010

Djuna Evghenia Davitasvili - Masajul fara contact

Prezenta luctare expune o descriere a metodei de tratare a bolilor şi afectiunilor binecunoscutei Djuna Davitasvili (care, e bine de stiut, avea gradul de general in KGB ! ). 

Pe vremea fostei URSS, una dintre cele mai cunoscute persoane inzestrate cu capacitati iesite din comun a fost Evghenia Davitasvili, zisa si Djuna, care isi datoreaza faima mai ales faptului ca s-a ocupat multi ani de sanatatea fostului lider sovietic Leonid Ilici Brejnev. 

Nascuta in 1947 in tinutul Armavir din Siberia, Evghenia se trage dintr-o familie de vindecatori faimosi in acea zona. Bruneta, cu un aer de femeie fatala, tanara a stiut sa atraga atentia asupra sa, faima ei ajungind repede la Moscova. Chiar inainte de a implini 30 de ani, cazul ei era bine cunoscut in randurile oamenilor de stiinta sovietici, intrigati de capacitatile ei de a vindeca tot felul de boli, in primul rand prin bioenergie.

Djuna a fost studiata de savantii Academiei de Stiinta a URSS, care au confirmat faptul ca este inzestrata cu puteri iesite din comun. Acest aviz favorabil a constituit biletul de intrare in cercurile oficiale, incredintindu-i-se sarcina de a se ocupa de primul barbat al tarii. Slabit de batrinete, Brejnev cauta orice remediu pentru a-si intari organismul. La vremea aceea era de notorietate faptul ca liderul PCUS inghitea cu constiinciozitate niste pilule create de un laborator al armatei (EKOMED), despre care se spunea ca regenerau energia organismului prin intermediul unor impulsuri transmise creierului. Nu e de mirare ca Brejnev s-a lasat pe miinile Djunei, in speranta ca puterile ei il vor ajuta sa-si pastreze puterea.

In timpul sedintelor de tratament, femeia executa serii de pase asupra trupului pacientului, fara a-l atinge insa. Potrivit spuselor sale, tehnica ei, transmisa in familie din generatie in generatie, se inrudea cu traditia orientala a masajului fara contact direct. Djuna spunea ca se concentra mai cu seama asupra partilor bolnave, creind mintal imaginea unui organ sanatos, ca si cum ar fi incercat sa impulsioneze trupul pacientului sa corecteze greselile dinauntrul sau. Printre cei care au testat puterile Djunei se numara academicianul Sprikin, considerat parintele parapsihologiei ruse. El insusi inzestrat cu puteri deosebite, Sprikin era la vremea aceea unul dintre cei mai mari specialisti in “iridologie”, tehnica de analiza a irisului unui om pentru a depista maladiile de care sufera sau risca sa se imbolnaveasca. Academicianul se ocupa de asemenea de masurarea aurei unei persoane. Potrivit observatiilor sale, Djuna avea o aura cu o raza de peste 4 metri. In 1978, apropiatii sefului statului au observat ca tratamentul Djunei parea sa dea rezultate. Chiar si cand avea perioade mai proaste, dupa o ora de masaj, Brejnev aparea revigorat. Aceste reusite vizibile, dar si simplul fapt ca se bucura de increderea stapanului imperiului sovietic au facut ca faima femeii sa creasca si mai mult, nomenclatura comunista inghesuindu-se la usa ei.

Telepati, telekinezisti, clarvazatori, extrasensoriali de toate felurile au participat la aceste cercetari secrete, care au vazut lumina zilei abia dupa caderea Cortinei de Fier. In tot acel timp, razboiul psihotronic era purtat in mod tacit, secret. Astfel a fost facuta posibila “vederea la distanta” prin intermediul telepatilor, a numeroase baze militare secrete (de ambele parti ale Cortinei) ba chiar descifrarea unor planuri si citirea documentelor la distanta. Se pare ca cercetarile au dus chiar la posibilitatea ca intre doi telepati sa fie interpus un al treilea care avea puterea psihica de a schimba mesajele dintre cei doi. De asemenea, posibilitatea influentarii la distanta prin folosirea unor generatoare psihotronice care amplificau capacitatile psihice ale paranormalilor, a fost facuta posibila tot de savantii sovietici.

Intr-o anumita perioada, cercetarile americanilor erau mult ramase in urma sovieticilor ; nu se dispune in mod public de date asupra situatiei prezente, tocmai datorita caracterului „Top Secret” al acestor cercetari. De altfel, acest caracter secret a facut ca o descoperire care a avut loc in 1939, in URSS (sotii Kirlian : fotografierea unei forme de bioenergie, aura) sa fie facuta publica abia in anul 1973 ! Cate alte descoperiri vor fi fost facute in acei 34 de ani ? Dar de atunci incoace ? Este cert ca cercetarile asupra paranormalului s-au facut si se fac inca in multe tari, dintre care SUA, Rusia, China si Cehia sunt cele mai cunoscute. Razboiul psihotronic n-a aparut din neant si, nu ne indoim, continua sa existe. De altfel, dupa 1989 s-a aflat ca Ceausescu folosea specialisti si se faceau cercetari in domeniul paranormal, cel mai cunoscut fiind experimentul Azomures care facea imposibila fotografierea obiectivelor de interes major, folosindu-se aparatura de bruiaj optic cu camp de radiatii de tip Philadelphia.

Cei mai “bucurosi” de astfel de cercetari sunt generalii si armatele, in special. Este de neinteles aplecarea omului catre rau. In timp ce auzim despre nenumarate exemple de aplicare a descoperirilor in domeniul parapsihologic si psihotronic, cum ar fi tunurile sonice, cu infrasunete, spionaj si contraspionaj psihologic, soldati telepati sau extrasensoriali, auzim atat de putine despre aplicarea acestor descoperiri spre binele umanitatii. Tunurile sonice sunt bazate pe campurile electromangnetice de extrem de joasa frecventa (ELF=Extreme Low Frequency) care se considera ca sunt purtatoare ale mesajelor extrasensoriale, in general ale mesajelor psihotronice. Se presupune ca aparatul respectiv a putut fi realizat deoarece dezvaluirea efectului respectiv a fost facuta din neatentia celor care pun stampila “Top Secret” pe cercetarile in domeniul psihotronic.

Altfel, inca odata, lumea este nedumerita de dorinta de a dezvolta capacitati paranormale in slujba razboiului, fie el dus cu arme neletale, cum le numesc specialistii in psihotronica. In loc sa ne bucuram de cercetarile generate de ele, suntem lasati sa fim inconjurati de falsi telepati, falsi vindecatori, de spaima intruziunii in mentalul nostru, dar si de manipularea acestui mental. Tot asa, multi dintre noi ne pierdem capacitatile paranormale native prin conditionarile psiho-comportamentale.

Cartea de fata prezinta un interes deosebit nu numai pentru persoanele suferinde cat si pentru toti dornicii de intelegere a unor fenomene paranormale.

Cartea se poate descarca AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...