miercuri, 22 decembrie 2010

Cum sa va vindecati copilul de raceala si gripa



Dr. Robert Young ne prezinta un caz foarte interesant , este mai bine spus o marturisire a unei mame, Corrine Brandi, care ne povestete cum a ajutat-o pe fetita sa in varsta de  9 ani sa scape de simptomele de gripe in 3 zile, in august 2009.


Fiica sa, Caroline a fost foarte bolnava pentru 3 zile in luna august a acestui an, acuzand dureri de cap, dureri in gat, febra mare, ameteli, frisoane, transpiratii si varsaturi. Ea cu siguranta a avut gripa. Trei zile mai tarziu, a fost foarte bine si refacuta 100%, s-a intors  inapoi la rutina ei zilnica si la stilul sau de viata. Puteti face si voi acest lucru foarte usor.

Inainte de a  va prezenta cum a reusit acest lucru miraculos, asi dori sa intelegem putin mecanismul de functionare al organismului. Organismul elimina toxine alimentare,  de mediu, microbiene (de la bacterii, drojdie, si mucegai) si deseuri metabolice, in patru moduri de baza: respiratie, transpiratie, defecare si urinare.
Este foarte important de stiut ca atunci cand o persoana este racita  si transpira, are febra, ii curge nasul, sa nu apelati la medicamente care din pacate fac mai mult rau decat bine, deoarece ele blocheaza cursul normal al organismului de a se ameliora singur, de a reveni in forma, de a fi sanatos.

Mai jos aveti 16 etape pe care Corrine le-a parcurs cu fiica sa Caroline:
1. Cel mai important dintre toate este super hidratarea cu apa alcalina cu un pH de 9.5 sau mai mare.  Cel mai bun lucru dintre toate este de a investi intr-un aparat  care va alcalinizeaza apa.
2. Schimbati dieta pe lichide si/sau produse  alimentare pur alcaline. Nu folositi energia organismului de a digera alimentele uscate, acide, care au un continut scazut de apa. Utilizati-va energia in schimb pentru a va vindeca.  Inabusiti cateva dintre anti-microbienele precum ceapa, ghimbir si usturoi in ulei de nuca de cocos. Luati o cutie de legume organice (nu porumb sau ciuperci) si adaugati orice legume mai ales verzi, crude, care va plac. De preferat broccoli, varza create sau telina. Se incalzesc toate  legumele atat cat sa isi pastreze energia. De preferat sare de mare, ulei de masline sau   ulei de avocado pentru o nutritie extraordinara.
3. De fapt ar trebui sa adaugati sare de mare   si uleiuri de avocado la tot ceea ce manancati. Sarea de mare va incarca cu energie organismul, astfel incat celulele sa poata comunica in mod corespunzator si sa ofera mineralele necesare. Uleiurile si grasimile ca avocado, masline, canepa, in, si ulei de nuca de cocos care actioneaza ca acizi tampon, ne furnizeaza materiale pentru a construi peretii celulelor si, in cazul unei saturatii de ulei de nuca de cocos, fac energia sa arda. Uleiul de nuca de cocos, de asemenea, este minunat pentru ficat, deoarece se lupta pentru a curata sangele.
4. Adaugati  super-alimentele  la apa alcalina si in plus ia suc de legume verzi si ierburi si bea.
5. Eliminati - acum cel putin - toate alimentele acide si grele,     inafara de apa plata, ceai de plante si vestita bautura verde a doctorului Robert Young. Acest lucru include toate sucuri de fructe, sucuri acidulate, bauturile pentru sportivi, lapte, cafea si alcool. Cel mai important este sa renuntati la lactate, inclusiv de tipul celor fermentate, numite iaurt. Pe urma trebuie sa renuntati la zahar, carne, alune, otet, si, bineinţeles, orice alimentele procesate.
6. Peste tot se spune ca trebuie sa iei vitamina D3 pentru a scapa de gripa. Ei bine, Dr. Robert O. Young, are de asemenea, o forma super-puternica de Vitamina D3, in 50000 UI in capsula.
7. Deschideti volumul fluxului de sange care sa livreze nutritie la celulele.
8. Luati antioxidanti .
9. Utilizati argint coloidal pentru a imbunatati circulatia in zonele acide ale corpului. Acesta poate fi folosit oriunde in organism, inclusiv la nas si ochi, si chiar si pe taieturi pentru a le dezinfecta. Puteti face de asemenea gargara cu ea.
10. Folositi un amestec de sare si bicarbonati care sa le amestecati in apa alcalina pentru a va iriga sinusurile.
11. Miscati sistemul limfatic, sistemul de canalizare a deseurilor acide in exces din organism. Faceti exercitii pe mini-trambulina pentru celulizarea organismului, sau mergeti intr-o sauna cu infrarosu.   Faceti o baie calda cu 1 sau 2 cesti praf de copt sau saruri . Tineti copilul in baie timp de 20 de minute si dati-i sa bea  in acest timp fluide alcaline despre care am vorbit mai sus. In acest timp copilul tau poate elimina pana la un sfert de toxine stand in apa de baie.
12. Detoxifiati-va intestinului de proteine acide si zaharuri. Multi copii sunt constipati pentru ca noi le dam hrana pentru copii. Cand copilul este bolnav, treceti pe bicarbonat de sodiu sau saruri  in apa pentru a goli intestinul. In cazul în care copilul refuza sa bea, sau nu poate din cauza varsaturilor, atunci asi sugera sa ii faceti o clisma. Este uimitor cat de bine se simt dupa eliminarea reziduurilor.
13. Nu va temeti de febra. Febra este cale de aparare naturala si nu ar trebui sa fie suprimata. Este caz de urgenta este numai atunci cand copilul este letargic si necomunicativ si nu poate fi revitalizat. Acest lucru, in general, poate fi rezolvat foarte rapid prin pulverizarea sarurilor in gura copilului la fiecare 5 minute. Febra poate fi un lucru bun, mai ales daca il face pe copil sa doarma, deoarece in acest timp, organismul este in repaus si are timp sa se vindece.
14. Remediile homeopate sunt adesea extrem de utile. Consultati un homeopat  si alegeti de la magazinul de produse naturiste produsul care se potriveste cel mai bine simptomelor copilului. Asigurati-va ca remediile homeopate nu au alcool in componenta.
15. Daca sunteti speriata copilul dvs. va simti teama. Stati mereu aproape de el; plecati de langa el doar atunci cand copilul este confortabil sau a adormit si chiar si atunci numai pentru trasee scurte la bucatarie sau baie. Linistiti copilul ca organismul este atat de destept ca stie exact ce trebuie sa faca. Faptul ca el sau ea va fi bine si ca sunteti acolo  conteaza cel mai mult pentru copil.
16. Opriti televizorul si cititi-i sau spuneti-i o poveste. Creati-i unui spatiu sigur de vindecare, cu uleiuri esentiale, care sunt si calmante precum lavanda etc

Sursa: http://www.sanatate-ph.com

Un comentariu:

  1. Vand uleiuri extravirgine de nucă şi nucă de cocos, obţinute prin presare la rece şi nesupuse unor procese suplimentare precum cele de desmucilaginare, decolorare, deceruire, dezodorizare.
    Preturi, oferte şi alte informaţii pe www.e-uleiuri.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...