sâmbătă, 4 decembrie 2010

Reteta minune pentru vindecarea spondilozei cervicale

Reteta pe care v-o propun a fost incercata pe mine insumi, cu rezultate excelente. Bolnav de spondiloza cervicala, dupa doi ani de tratament m-am  vindecat in totalitate.
O stiu de la o ruda care lucreaza in China. Am  recomandat-o si altor persoane, cu rezultate foarte bune.

1. Se ia un prosop si se ruleaza pe lungimea lui. Se trece pe dupa cap la  nivelul urechilor, se apuca de capete cu mainile si se trage de capete in  fata, in vreme ce cu capul se opune rezistenta. Se incepe cu o forta
moderata, apoi se apasa mai tare, in reprize de cate 4-5 secunde.
2.  Acelasi prosop rasucit se pune pe crestetul capului. Se trage de capete cu mainile  in jos, vreme ce cu capul opunem rezistenta impingandu-l in sus. Si aceste exercitii se fac tot in 3-4 reprize, a 4-5 secunde, alternativ cu cele  prezentate mai sus. Ele se efectueaza in fiecare dimineata, in picioare  sau stand pe un scaun. In cazuri rebele, recomand efectuarea exercitiilor si  seara, inainte de culcare. Rezultatele binefacatoare apar dupa 3-4 zile. 
Pentru a nu mai avea niciodata probleme, e bine ca aceste exercitii sa fie  practicate toata viata.

SURSA: Comunitatea Netlog Romania

7 comentarii:

 1. Un exercitiu simplu si probabil eficient,multumim celui care-l face cunoscut pt. ai ajuta pe cei suferinzi.Respect!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundeţiȘtergere
 2. Multumesc frumos, sper sa dea randament. Va tin la curent.

  RăspundeţiȘtergere
 3. foarte buna metoda..am probat si chiar da randament...aveam o durere de spondeloza incat nici noaptea nu ma lasa sa dorm..vazand articolul am zis hai sa probez si chiar in a 2 zi deja a inceput sa ma lase...incercati!

  RăspundeţiȘtergere
 4. remediu foarte bun...te pui cu chinezii...am avut o durere de spondiloza ce nu ma lasa noaptea sa dorm,apoi am vazut aici articolul si am zis hai sa incerc si chiar a dat randament a 2 zi ...incercati!

  RăspundeţiȘtergere
 5. Extraordinar,chiar acum aflindu-ma la calculator,am luat prosopul si am facut exercitiile ,am simtit deja cum se diminueaza durerea cu care m-am trezit,de dimineata.De acum voi face zilnic.

  RăspundeţiȘtergere
 6. Am o durere insupotabila , din aceasta seara incerc, sper sa functioneze, multumesc.

  RăspundeţiȘtergere
 7. Ma bucur ca v-am descoperit!Multumim pentru retete si il rugam pe Bunul Dumnezeu sa va dea multa sanatate.

  RăspundeţiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...