miercuri, 15 decembrie 2010

Baba Vanga - Tratamente naturiste III



MALARIE
Se pun la macerat, în 200 g oţet din vin curat, cîteva ouă proaspete. A doua zi se bea acest amestec pe stomacul gol.

MASTITĂ
Se face un amestec din cocă moale, rezultată dintr-un amestec de făină de secară şi unt topit. Lipia se aşează pe locul bolnav şi se lasă acolo o noapte întreagă. Procedura se repetă cîteva seri la rînd.

METABOLISM DEREGLAT
Se fierbe timp de 1-2 minute o lingură din planta Sunătoare (Hypericum perforatum). Se va bea din această fiertură, neîndulcită, cîte o cană dimineaţa, pe stomacul gol.

MICOZĂ (la degetele picioarelor)
a) se spală bine tălpile picioarelor, după care se scufundă în oţet tare din vin. Pe timpul nopţii bolnavul va dormi cu şosete curate, înmuiate în oţet.
b) se fac băi călduţe la tălpile picioarelor, cu apă în care s - a dizolvat o lingură de bicarbonat de
sodiu şi o lingură de sare. După ce soluţia se răceşte se spală picioarele cu apă curată).
c) se amestecă Mentă (Mentha piperita) pisată cu sare şi se presară între degetele picioarelor. Se lasă
astfel o oră, după care se curăţă. Procedura se repetă pînă la dispariţia micozei

MICOZĂ (la unghiile mîinilor)
Se fierbe o cafea tare şi se înmoaie în ea, în mod repetat, mîinile. După ce mîinile se usucă nu se va înlătura de pe ele depunerea de cafea.
N.a. Am primit foarte multe scrisori de la cititori care mi-au scris ca au folosit cu succes această reţetă şi în cazul micozelor la picioare, în cazul pielii îngroşate şi cojite sau în cazul durerilor la tălpi şi la glezne. După ce procedura a fost repetată cîteva seri la rînd, micoza a dispărut fără urme, pielea a devenit netedă iar durerile au dispărut şi ele.

MIOMĂ
Să se bea timp de cincisprezece zile, de trei ori pe zi, cîte o ceaşcă de decoct de seminţe de cînepă (Canabis sativa).

MAINI CRĂPATE
Se fac două trei băi la mana (maini) afectată, cu apa călduţă în care s-a fiert planta Piperul bălţii - Ardeiul broaştei (Polygonum hydropiper).

MONT
Se înmoaie în benzină o ţesătură de lană şi se aplică pe locul dureros. Peste ea se aşează o farfurie de aramă încălzită, atît cît poate fi suportate de bolnav. Tratamentul se repetă trei seri la rînd.

MONT (la călcai)
Se încinge la foc un vas de aramă, se înfăşoară apoi într-un prosop pentru a proteja pieiea. Bolnavul îşi va aşeza pe el câlcîiul bolnav şi va sta aşa pînă ce vasul se răceşte.

MONT (la mijloc)
Se înmoaie o ţesătură de lînâ în oţet de mere, peste ea se presară tâmîie pisată, apoi se înfăşoară cu ea mijlocul bolnav. Acelaşi tratament se aplică şi în cazul monturilor la mînă.


NEGI
Se pisează, sub formă de pulbere, planta Nemţişor de camp (Delaphinium consolida ; Consolida regalis) şi se presară pe locurile afectate.

NERV COMPRESAT (în urma unui traumatism)
Se face o compresă dintr-o pînză de bumbac înmuiată într-un amestec de ulei de măsline, ceară topită şi ceară de albine. Compresa se aplică de-a lungul coloanei vertebrale. Procedura se repetă, la nevoie, de trei ori.

NERVI (la stomac)
Se bea dimineaţa, pe stomacul gol, un pahar cu apă, în care s-a amestecat o lingură de mastică. După 10-15 minute se va bea o lingură cu ulei de măsline.

NEVRITĂ (facială)
Se face o lipie dintr-un amestec de lut pentru oale şi puţin oţet. Se pune această lipie, pe timpul nopţii, pe locul bolnav, timp de trei seri la rînd.

NEVROZĂ
a) se va bea un decoct din rădăcini de Mur (Rubus Fruticosus).
b) se va bea ceai de Sovîrv (Origanum vulgare
c) se va bea un decoct de Roiniţă ; iarba stupului (Malissa officinalis).
d) se va bea apa în care s-au fiert vîrfuri de Urzici (Urtica dioica).
e) se amestecă într-un vas de sticlă (borcan) 500 g zahăr cu 500 g miere. Se bea din acest amestec cîte o lingură, de două ori pe zi.

NEVROZĂ (la copii)
Bolnavul va fi îmbăiat cu apa în care s-a fiert fan de pădure.

NEVROZĂ (la femei)
Se fierbe în 200 g apă o frunză de Muşcată creaţă (Pelargonium roseum). Bolnava va bea din acest decoct cate o ceaşcă de cafea, de două ori pe zi.

OREION
Se găureşte, des, cu un ac, o bucată de hîrtie albastră ele ambalaj, după care se unge cu un amestec format din miere, ţuică şi tămîie pisată. Se lipeşte hîrtia în spatele urechilor. Boala va dispare după trei zile.

PALPITAŢII (de natura nervoasă)
Se amestecă sucul obţinut de la o jumătate kilogram de lămîi cu miere. Se bea din acest amestec, dimineaţa şi seara, cîte o lingură.

PĂR (ca peria, la copii)
Notă : Această boală, aproape dispărută în prezent, este cunoscută de femeile vîrstnice. Ea se manifestă prin apariţia, pe spinarea copilului de vîrstă mică a unui „păr de porc". Boala este deosebit de periculoasă, dar tratamentul este simplu şi eficace.
Vanga recomandă : Se ia cu palmele mîinii umezite cenuşe de lemn şi se freacă spatele copilului pană ce se „scoate tot părul". In acelaşi mod se freacă şi faţa copilului, deoarece părul poate apărea şi acolo.

PIELONEFRITĂ (la copii)
Se va ţine o dietă cu „paine" de porumb şi se va bea apa în care a fiert Mătase de porumb (Zea mays).

PLECSITĂ
a) se iau frunze de Salcie (Salix), se pisează şi se aplică pe mîna sau omoplatul bolnav.
b) se aplică pe locul dureros un pansament făcut dintr-o bucată de stofă de lînă îmbibată în oţet de mere şi presărată cu tămîie pisată.

PLEURITĂ
Se face un aluat dintr-un amestec de făină cu cvas de casă, 100 g oţet, 100 g ulei şi 100 g vin. Se aplică sub formă de comprese pe locul bolnav

PNEUMONIE
Bolnavul va sta, complet dezbrăcat şi învelit în-tr:un cearceaf, timp de 20 minute, întins pe nisip încins. Procedura se repetă timp de cîteva zile.

PREINFARCT
Se bea, pe stomacul gol, patru zile la rînd, un decoct din planta Ghimpe (Arctium lappa).

PROSTATĂ
Se pisează, sub formă de pulbere, cărbune de lemn de tei. Se bea, asemenea cafelei, timp de şapte zile la rînd

PSORIAZIS (preventiv)
Se vor evita stresurile şi sperieturile.

PSORIAZIS
După o perfectă curăţire cu spirt a locurilor bolnave, acestea vor fi unse cu sucul plantei Săpunel sau săpunită (Saponaria ofticinalis).

PRURIT
a) bolnavul se va îmbăia cu apa în care s -a fiert 1 kg orez.
b) se înmoaie o ţesătură din bumbac într-un amestec format din 500 g spirt medicinal şi 50 g salicilat. Se ung cu ea, dimineaţa şi seara, locurile afectate

RĂCEALĂ (la copii)
Se vor unge pieptul, spatele, gîtul, mîinile, şi picioarele, cu un amestec format din : ţuică, miere, o pastilă de chinină şi o pastilă de aspirină. Imediat după ce copilul a transpirat i se vor schimba lenjeria de pat şi rufăria de corp, apoi va fi lăsat să doarmă.

RĂCEALĂ (severă)
Se pisează mărunt zece foi de tutun uscat, se amestecă cu miere şi ţuică tare de casă. Amestecul se unge pe o compresă, care se aplică pe mijlocul bolnavului.

RĂNI (care se vindeca greu)
Se fierb trei crenguţe de Tătăneasă (Symphytum officinale), într-un litru de apă, pînă ce apa scade la jumătate. După ce se strecoară, se spală cu lichidul obţinut rana (rănile).

RĂNI (prin tăiere)
Se ţine în ulei de măsline, timp de 24 (douăzeci şi patru) ore planta Sunătoare (Hypericum perforatum). După acest timp rana (rănile) se vor unge cu uleiul astfel preparat. Rănile se vor închide foarte repede. Dacă vasul se va ţine la loc rece, amestecul va putea fi folosit timp îndelungat, de cîte ori va fi nevoie.

REUMATISM
a) sa se consume zilnic salată de ţelină.
b) se ung locurile afectate cu un amestec format din ulei pentru arme şi grăsime, după care bolnavul se va expune la soare.

RINICHI
a) se amestecă bine lut de oale cu oţet din mere. Preparatul se unge pe o pînză care se aplică seara, înainte de culcare, pe locul bolnav.
b) se fierbe în 5 (cinci) litri de apă o rădăcină de Mur (Rubus fruticosirs). După ce apa a scăzut la jumătate se lasă să se răcească şi se va bea din ea cîte 100 g, de trei ori pe zi.
c) o dată pe săptămînă bolnavul să se hrănească, exclusiv, cu gnu fiert şi să bea apa în care a fiert grîul.
d) se bea timp de o săptămînă ceai din seminţe de dovleac. Concomitent va aplica în zona rinichilor comprese cu pulberea obţinută prin pisarea conţinutului a două pacheţele de seminţe de In (Linum).

SARCOM
Se aplică pe locul afectat carne de vînat, presărată cu clorid de amoniu, fixîndu-se cu un bandaj.

SCLEROZĂ ÎN PLĂCI
Se unge tot corpul cu miere de albine curată şi se masează pînă la senzaţia de „dezlipire" a pielii.

SINUZITĂ
a) se picură, în ambele nări, o dată pe zi, timp de două, trei zile la rînd suc din rădăcină de Ciclamă sălbatică (Cyclamen coum).
b) se face o bobită - cit o boabă de porumb -din unt proaspăt de vacă şi se pune alternativ în nari (o seară într-o nară, în seara următoare în cealaltă).

SOMN AGITAT (la copii)
Dis-de-dimineaţă se aşterne o panză albă curată, pe iarba pajiştii. După ce pînza s-a îmbibat bine cu rouă dimineţii se va înveli copilul cu ea şi va fi lăsat să doarmă, pînă ce pînza se va usca pe corp.

SPERIETURĂ
Se bea imediat un pahar cu apă în care s-a dizolvat puţin zahăr.

STERILITATE (preventiv)
Se vor evita : o viaţă sexuală precoce, răcelile şi lenjeria de corp strimtă.

SURMENAJ
Se vor înfăşură picioarele cu o compresă făcută din ceară, ulei de măsline şi apă. Bolnavul va dormi cu aceste comprese pe timpul nopţii. Dacă este nevoie se va repeta procedura.

TAHICARDIE (pe bază nervoasă)
Se dau prin razatoare o jumătate kg lămai, se amestecă cu o jumătate kg miere şi cu douăzeci samburi (miez) de caisă pisate. Se ia din acest amestec, dimineaţa şi seara, cîte o lingură, pe stomacul gol.

TRAUMATISM
a) se fierbe îndelung o jumătate kg fasole albă uscată. Boabele, răsfierte, se strivesc şi se aplică pe locul bolnav, bandajandu-se pe deasupra cu o panză de bumbac. Bolnavul va dormi peste noapte cu acest pansament.
b) se aplică pe locurile afectate felii de cartof crud. TUMOARE (preventiv)
c) se vor evita căzăturile şi traumatismele.

TUMOARE (în corp)
Se amestecă fagure din ceară de albine cu ţuică şi pelin (Artemisia Absinthium) pisat, pînă se obţine consistenţa unui terci subţire. Se unge cu acest amestec locul bolnav, se bandajează cu un tifon curat şi se lasă astfel peste noapte. Procedura se repetă pînă la dispariţia tumorii.

TUMOARE (la cap)
Se aplică pe locul bolnav comprese făcute dintr-un bandaj înmuiat într-un amestec de rachiu de casă cu pelin (Artemisia absinthium) pisat.

TUSE
Se bea ceai din frunze de Podbal (Tussilago fartara)

TUSE (persistenta, la adulţi)
Se fierbe, într-un litru de apă, un guguloi (bilă) de clei, de cireş alb. După ce se strecoară se adaugă 200 g miere, trei seminţe de garoafă şi un vîrf de cuţit de Ghimbir (Zingiber officinale). Se va lua din acest amestec cîte o linguriţă, dimineaţa şi seara, înainte de masă.

TUSE (cronică, la fumători)
Se fierb, timp de 10-15 minute, într-o jumătate kg lapte proaspăt, cîteva rădăcini de Nalbă de pădure (Malva silvestris). Se bea din această fiertură, cîte o ceaşcă, de cîteva ori pe zi.

TUSE (la copii)
Se amestecă 100 g miere cu 100 g unt proaspăt şi conţinutul unui pacheţel de vanilie. Se dă copilului, din acest amestec, de trei ori pe zi, cîte o linguriţă.

TUSE (persistentă, la copii)
Se fierb într-un litru de apă un cartof, o căpâţînă de ceapă şi un măr, pînâ ce apa se reduce la jumătate. Se dă copilului din această fiertură, cîte o linguriţă, de trei ori pe zi.

TUSE (puternică)
a) timp de o săptămînă bolnavul va bea ceai din seminţe de in (Linum usitatissimus).
b) se fierb intr-o jumătate litru de apă patru nuci în coajă, o lingură de flori de Soc (Sambucus) şi o lingură de miere. După ce se strecoară apa se va bea cîte o lingură de trei ori pe zi.

ULCER (duodenal, hemoragie)
Se bate un albuş de ou proaspăt cu o linguriţă de zahăr pudră şi o lingură de ulei de măsline, pînă ce se face cremă. Se ia din acest amestec, în fiecare dimineaţă, timp de zece zile la rînd, cîte o lingură pe stomacul gol.

URTICARIE
Se ia pulbere de lemn mancat de cari, după cum urmează :
Pentru copii : pulberea se fierbe în apă, se strecoară şi se toarnă peste tot corpul copilului ;
Pentru adulţi : După ce s-a procedat ca mai sus se va unge corpul cu o unsoare făcuta din aceeaşi pulbere amestecată cu grăsime de porc curată. Procedura se repetă pînă la deplina însănătoşire.

URTICARIE (intensă)
Se face o fiertură de secară, se strecoară şi se bea apa de cîteva ori pe zi.

URTICARIE (la copii)
Se fierb, în cantităţi egale, frunze de urzică (Urtica dioica) şi Soc (Sambucus nigra). După ce se răceşte se toarnă apa pe tot corpul copilului. .

URTICARIE (la nou-nâscuţi şi copii mici)
Se îmbăiază, o dată sau de două ori pe zi, copilul în apa în care a fiert planta Cuscută (Cuscuta europaea). Băile se continuă pînă la dispariţia bolii.

URTICARIE (persistentă)
Bolnavul va bea, timp de douăzeci de zile, de cîteva ori pe zi, un decoct din seminţe de Mâzâriche - Borceag (Vicia sativa).

VARICE
a) bolnavul se va plimba dis-de-dimineaţă, încălţat cu şosete curate din bumbac prin rouă căzută pe ierburile din livadă. După ce şosetele s-au îmbibat bine cu rouă vor fi ţinute în picioare pînă ce se vor usca la razele soarelui.
b) se aplică pe locurile afectate plămîn de porc tăiat în felii. Acest pansament se păstrează în timpul nopţii, zece seri la rînd. La nevoie, una sau mai multe felii pot fi stropite şi cu sulf.
c) într-un vas potrivit se pun nuci verzi, peste care se toarnă ulei de măsline. După aceasta vasul se lasă afară la soare, timp de patruzeci de zile. După acest interval bolnavul va unge zilnic locurile bolnave, pana la terminarea conţinutului vasului

sursa: Krasimira Stoianova - Vanga – tratamente naturiste

12 comentarii:

  1. Cel mai eficient remediu pentru cazul sanilor impietriti este masajul cu Otet si Frunza de nuc, de trei ori pe zi, scazand chiar si pana la 2 cm pe luna formatiune pietrificata.

    RăspundețiȘtergere
  2. O reţetă eficientă pentru sânii împietriţi din cauza laptelui:
    - masaj cu oţet şi frunză de nuc, o dată/zi, ora 8;
    - progestogel, o dată/zi, ora 10;
    - mastodynon comprimate, 1/zi, ora 11;
    - 1 cană de apă cu 1 linguriţă de urzici uscate şi 1 linguriţă Bitter 50 plante cu ganoderma, 3 căni pe zi;
    - mameldin, de 2 ori/zi, între orele 14-18;
    - sport 10 - 30 min., ora 18;
    - cataplasmă cu lămâie şi condimente: 2 lămâi cu partea albă a cojii, o bucăţică de ghimbir, 1 linguriţă de piper de diferite culori, 7 căţei de usturoi, 1 linguriţă de boia de ardei roşu dulce, o dată/zi, se ţine 2-3 ore, ora 19;
    - unguent cu extract total de galbenele, o dată/zi, ora 22;
    - compresă cu tinctură de coada calului, o dată/zi, ora 23;
    - înainte de culcare se tactează zona afectată, spunând rugăciunea Tatăl nostru pentru formarea pe lângă moleculele de apă din ţesut a unor clatraţi cu memorie, care imprimă lucrarea lui Dumnezeu;
    - alimentaţie diversificată şi consistentă, vinerea se poate mânca de post: iahnie de fasole, supă de legume, mâncare de legume, salată de mere cu morcov şi nuci, etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atenţie la Progestogel şi la Biterul cu ganoderma. Este posibil să scadă Biterul foarte mult calciul, iar progestogelul, dacă este vorba de cancer la sân poate produce metastaze. De aceea preparatele de plafar şi produsele farmaceutice nu trebuiesc folosite decât cu mare atenţie la reacţiile propriului organism, cu recomandarea medicului şi cu respectarea prospectului. Deşi par mai eficiente, la un moment dat pot deveni periculoase. Ca să stabilizezi un organism dezechilibrat din cauza unor preparate de plafar sau a unor produse farmaceutice este ca şi cum ai trece prin moarte. De aceea Hipocrate (460-370 î. Hr.), cel mai vestit medic al Greciei antice, după atâta cercetare, a înţeles că doar mâncarea este cel mai sigur medicament şi aceasta poate vindeca, doar că trebuie căutată neobosit şi descoperită ,,mâncarea care vindecă". Despre această mâncare spunea Hipocrate în celebra sa replică: ,,Fă în aşa fel încât mâncarea să-ţi fie medicament şi medicamentul mâncare". Mâncarea aceasta trebuie folosită ca pe un medicament: de 3 ori pe zi la mese, câte o gură la 10 minute, iar extern sub formă de cataplasme. Eu mi-am revenit cu ciorbă de urzici, apă cu urzici, puţine sucuri de fructe, puţină lămâie cu condimente, lapte, o jumătate de bomboană, ceva vitamine (Ca+D3, Vitamax, Mg+B6) în 5 zile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare că singurul remediu în caz de cancer, înainte de a merge la urgenţe este sucul din măr, morcov, urzici crude şi apă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ştiu dacă a fost metastază, că nu mi-a apărut nimic pe nicăieri, dar mi-a fost rău de tot de la progestogel şi de la biterul suedez cu ganoderma. Însă urzicile crude şi-au făcut datoria. Mulţumesc Domnului. Acum continui cu reţeta fără medicamente: oţet cu frunză de nuc şi lămâi cu condimente extern, urzici cu fructe intern.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare că tot mai revine boala. Atârn o tonă. Pân la urmă cred că tot la urgenţe ajung. Cât timp iau urzici merge, când nu le mai iau revine iar. Trebuie să ai mult curaj şi multe cunoştinţe ca să lupţi singur cu aşa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Prin cinci vise pare că Dumnezeu mi-a arătat care este situaţia : în primul, apelasem la un spital pentru operaţie, în al doilea ajunsesem în metastază şi aşteptam să mor, în ultimele două apelasem la un alt spital pentru operaţie, sânul nu mai avea aspect şi mâncam la restaurant, că nu puteam găti şi nu dădeam încredere că pot plăti mâncarea, iar visul dintre acestea arăta fericit, lucram şi mergeam la un medic naturist să-i arăt că m-am vindecat. Se pare că credinţa suplineşte lipsa curajului, a cunoştinţelor şi singurătatea. Adevărul este că m-am stabilizat după dezechilibrul din cauza progestogelului şi biterului, urzicile şi vitaminele, intern îşi fac datoria, oţetul cu frunză de nuc, extern, la fel şi nu mai am decât un centimetru de scăzut din cei cinci şi jumătate care au fost. Era mai simplu să fi spus : ,,Operează-te !” Dar n-a fost aşa. Un alt adevăr este că sunt în perioada fertilă a vieţii, citostaticele sunt abortive, iar pe termen lung, tot protocolul de tratamente pot genera malformaţii şi pierderi de sarcină.

    RăspundețiȘtergere
  8. Masajul zilnic cu lămâie şi condimente la care se mai adaugă măceşe zdrobite şi vânturate şi pudră de urzici uscate este mai suportabil decât cataplasma şi nu provoacă arsuri pielii. După măsurătorile imagistice (ecografii) ale mai multor medici, pentru că diferă de la medic la medic, se constată scăderea în înălţime a formaţiunii pietrificate a sânului (din cauza negolirii complete a sânului de lapte) aproximativ 1 cm pe lună, iar în lăţime cam 1 cm la 4 luni. Aceste masaje cu compoziţie de lămâie sau cu oţet şi frunză de nuc nu dau voie să se formeze infecţie nici la nivelul sânului nici la nivelul axilelor. Mie mi s-au inflamat o singură dată câţiva ganglioni de la axila de lângă sânul neafectat, dar cu comprese de oţet şi frunză de nuc au dispărut într-o singură zi. De atunci masez şi sânul neafectat cu compoziţia de lămâie. Acei ganglioni se inflamaseră pentru că băusem apă cu urzici la care am adăugat şi frunză de nuc după o perioadă în care nu am avut un meniu diversificat. Efectul a fost cel aşteptat, vioiciune şi rezistenţă, însă frunza de nuc elimină infecţia din sânge prin piele, la axile sau în zona anghinală în timpul când o foloseşti intern (nu mai mult de 2 zile că scade calciul).

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am pățit așa ceva (la sânul stâng, când nu am știut și nu am priceput cum să opresc mulgerea, înainte de operatie, trbuia prin medicamente sau cu baticul și după aceea să fac operația la sânul drept, împietrit, mai devreme, când, de oboseală, nu mi-am golit sânii de lapte, care la un an s-a transformat în cancer, la stângul am formațiuni benigne din lapte, la care un medic mi-a spus că se pot transforma ulterior, prin dereglări hormonale, în cancer).
    Am folosit cataplasme și după acestea am tras concluzii: cataplasmele cu plante nu influențează negativ tumora canceroasa și îi oprește și durerile, iar cataplasmele cu plante, la care se adauga otet, lamâie, acrituri, alcool, compresele cu bicarbona de sodiu, apa oxigenată, unguentele cu rășină, unguentele de mastită, fac metastaze, la ganglionii axiali, aceștia, dacă sunt invadați de cancer, nu mai scad la cataplasmele cu plante, apoi apar leziuni la creier, nehemoragice, care tind să devină metastaze.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am ajuns la așa ceva și fac tratament de specialite la Oncofort (la noi în țară, medicii nu acceptă tratamente fără citostatice), aici am descoperit un lucru (care nu exista în alte spitale, de la care am fugit la propriu, după o singură discuție), se recomandă hidratări prin perfuzii, imediat sau/și a doua, și a treia zi, după orice test imagistic (ct, rmn, scintigrafie osoasă, la 3 zile după ce se pot apropia de oameni) și după orice tratament (după chimioterapie, înainte de radioterapie, după, nu știu, dar se poate întreba, pentru a le cere, că nu se compară cu lichidele diuretice, care trebuie să le facem acasă, chiar și după hidratarea prin perfuzii, că perfuziile uneori, datorită citostaticelor, radioterapiei sau a tratamentului cu tamoxifen, care toate acestea îngroașă sângele, rețin apa în organism).

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie spuse imediat (la telefon chiar, medicului, și se practică aici) agravarea efectelor secundare, care pot evolua de la a nu suporta un medicament, cerând să-l schimbe, până la a ajunge la închegarea sângelui la inimă, apoi la creier, privarea de alimente absolut necesare biochimiei sângelui (alimentele, care pot mări coagularea sângelui, nu trebuiesc eliminate total din alimentație, ci diminuate cantitativ și mai ales combinate cu cele care subțiază sangele, altfel dacă din cauza tratamentelor, care ele însele coagulează sângele, ne bazăm doar pe subțierea sângelui, vom sărăci organismul de putere , scade tensiunea arterială, compoziția sângelui e afectată, iar omul devine lemn) sau chiar la cancer pe uter , după prospectul tamoxifenului, ca medicul să le elimine decum se ivesc, ca nu cumva să se complice lucrurile și tratamentul să devină un circuit închis, adică o moarte mai tarzie, dar cel puțin asistată

    RăspundețiȘtergere
  12. Caut tratamente naturiste pentru tratarea cervicitei și noduli fibromatosi

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...