miercuri, 15 decembrie 2010

Reteta Djunei pentru un vagin curat si sanatos

Celebra vindecatoare Djuna a lasatmostenire si o reteta care face furori printre femeile occidentale dupa ce au aflat de existenta ei. Aceasta este utilizata pentru un vagin curat si sanatos, fara scurgeri si mirosuri. Reteta a fost testat si se transmite cu viteza fulgerului mai ales in randul tinerelor matoare de sex, dar si a prostituatelor care doresc o reintinerire a organului genital.

Reteta este urmatoarea. Se toaca marunt o ceapa rosie - neusturata - si se inveleste intr-un tifon curat. Se lasa la aerisit (vant, curent de aer) jumatate de ora. Exteriorul tifonului in care este invelitat ceapa se unge cu unt nesarat pana cand se astupa toate gaurelele tifonului. Acesta se introduce apoi in vagin si se lasa acolo pe timpul noptii. Tot seara se ia o lingurita de miere amestecata cu o lingurita de scortisoara si se inghite pe nemestecate un catel de usturoi. Dimineata se spala vaginul cu apa calduta. Se repeta tratamentul timp de 15 zile. Tratamentul se face de doua ori pe an si in acest fel se obtine un vagin sanatos.
Acest tratament se poate aplica si pentru fibrom uterin sprecum si pentru alte boli ale vaginului, numai ca timpul de aplicare este mai mare, de la 30 de zile in sus. Reteta Djunei a fost aplicata cu succes de mai multe femei.

4 comentarii:

  1. Dar ceapa aia, tifonul, untul... nu fac totusi rau? Adica vreun medic ar fi de acord cu asta? Intreb, pentru ca exista muuuulte leacuri din astea... si nu toate au avut efect, ba din contra, au facut rau...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt in a 10a zi a acestui tratament si pot spune ca ma simt excelent.Il incercasem din cauza ca a inceput sa-mi miroase vaginul de cateva luni si spalaturile vaginale ma usturau.
    Orice miros a disparut :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ASTEPTAM SA VEDEM RETETELE ADEVARATE DE VINDECARE. Retete vechi care sunt tinute totusi in mare secret... Nu cred ca nu exista remedii simple la care nici nu ne-am fi gandit, pentru vindecare ASTM, pentru afectiunile ficatului, ale plamanului... Dar... daca le-am sti ar muri industria farmaceutica care ne ofera adevarate bombe cu otrava... Daca cineva cunoaste astfel de leacuri ar fi bine sa nu ezite sa le publice

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru maini care se umfla cum vine noaptea?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...