joi, 16 decembrie 2010

Alternative eficiente pentru tratarea hemoroizilor

Majoritatea celor care constata ca sufera de hemoroizi incep prin a folosi un unguent disponibil in farmacii. Unguentele fac intr-adevat sa dispara repede senzatie de mancarime si inflamarea provocate de hemoroizi, insa pentru o scurta perioada de timp. Poate ca o sa ti se para foarte eficiente aceste unguente in problema hemoroizilor datorita senzatiei de racoare pe care ti-o da si datorita ameliorarii durerii. Cu toate acestea, dupa o anumita perioada de timp efectul compusilor chimici din aceste produse va disparea si mancarimea si durerea cauzate de hemoroizi vor aparea din nou.
De cele mai multe ori, oamenii ajung sa apeleze la unguente atunci cand alte produse obisnuite (care se gasesc in bucatarie) nu dau rezultatele dorite in cazul hemoroizilor. Totusi, ambele au efecte similare.
Asadar, intrebarea care se ridica este urmatoarea: care sunt alternativele la aceste produse ineficiente in combaterea hemoroizilor? Raspunsul se afla intr-un fel de tratament holistic care inlatura problema hemoroizilor de la radacina, nu doar simptomele acestora.
O alternativa simpla si rapida la unguentele pentru hemoroizi care nu are mai deloc efecte secundare este un extract de witch hazel, o specie de alun care creste in partea de nord a Americii, care are o mare putere dezinfectanta. Bineinteles, acest extract nu poate lupta singur cu hemoroizii, asa ca vei fi nevoit sa folosesti in paralel si alte metode.
In primul rand, pentru a vedea cat mai repede rezultate in problema ta cu hemoroizii, trebuie sa faci cateva schimbari in obiceiurile tale alimentare. Daca alegi sa consumi multe alimente greu de digerat, acestea vor absorbi apa din corp. Acest lucru te ajuta sa ai un scaun destul de moale incat sa nu se exercite nici o presiune in zona anala afectata de hemoroizi atunci cand folosesti toaleta.
Astfel, daca reusesti sa eviti constipatia si sa reduci presiunea exercitata in zona hemoroizilor, problema ta este deja rezolvata in proportie de 75%.
Daca de obicei iei masa in mod neregulat, este timpul sa iti faci o rutina daca vrei sa uiti de tot de problema hemoroizilor. Acest lucru ii va lasa timp corpului sa proceseze mancarea si astfel vei evita indigestia sau alte probleme care duc la acumularea de toxine in colon si deci, la aparitia sau agravarea conditiei hemoroizilor. Daca colonul esste mentinut curat, atunci hemoroizii se vor vindeca de la sine.
De asemenea, pentru a lupta impotriva hemoroizilor, poti recurge la produse care iti intaresc sistemul imunitar, precum si muschii si venele, cum ar fi sucul de aloe vera dimineata, pe stomacul gol.
Toate aceste remedii simple te pot ajuta sa scapi de hemoroizi pe cale naturala si fara sa cheltui prea multi bani. 


Sursa: http://www.tratament-naturist-hemoroizi.blogspot.com/

2 comentarii:

  1. Euas recomanda Haemorrhoid Formula Gel. Pentru mine a facut minuni. Plus ca acum il gasiti pe farmacie-ieftina .ro in promotie cu 1+1 gratis

    RăspundețiȘtergere
  2. Lupta cu hemoroizii nu este deloc usoara, chiar daca asa pare. Asadar cu hemoroizii nu este de glumit. Cele mai bune tratamente contra bolii hemoroidale sunt tratamentele naturiste. Eu am incercat cu ceaiul si unguentul de la Hemostop.Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...