joi, 16 decembrie 2010

Tratament naturist hemoroizi - alternative interesante

Barberry India



Un remediu bazat pe plante este facut dintr-o planta medicinala sau plante si este folosit pentru prevenirea si tratarea bolilor si pentru inlesnirea sanatatii si a vindecarii.

Barberry este un purificator al sangelui care a fost folosit si pentru hemoroizi. Calitatile unice ale plantelor consta in abilitatea lor de a inlesni sanatatea balantei microbiala intestinale si un ficat normal.

Butcher's Broom este folosit pentru tratarea venelor varicoase si a hemoroizilor. Calitatile de ingustare a venelor ale butcher's broom se considera a fi asociate cu alinarea disconfortului cauzat de venele varicoase si ale boli ale circulatiei.

Extractul de Horse Chestnut folosit standard pentru pare sa creasca forta si tonusul venelor. Are proprietati astringente si inflamatorii. Poate fi folosit intern pentru a ajuta corpul in tratarea venelor varicoase si a hemoroizilor. Extern, poate fi folosit in tratarea acelorasi boli, precum si a ulcerelor de picior.

Neem - In traditia ayurveda este recomandata pentru tratarea hemoroizilor. S-a demonstrat ca are proprietati antibacteriene, antiinflamatoare si de calmant. Acesta ajuta la prevenirea hemoroizilor prin inlesnirea eliminarii toxinelor si prin evitarea cosntipatiei. Extractul de neem aplicat pentru hemoroizii externi este calmant si ajuta la controlul sangerarii si a mancarimii.

Psyllium este un laxativ voluminos, folosit pentru tratamentul de scurta durata al constipatiei. Este folosit pentru tratarea oamenilor cu sindromul inestinului iritabil, boala diverticulara, hemoroizi si pentru micsorarea colesterolului la oamenii cu colesterolul ridicat.

Slippery Elm inmoaie si calmeaza tesuturile inflamate interne sau externe.

White Oak Bark. Cunoscut pentru calitatile astringente, ajuta proteinele din tesut sa se intareasca, ducand la o mai mare putere a peretilor vasculari. Acesta intareste lichidele, absoarbe toxinele si inmoaie tesuturile inflamate. Inlocuirea secretiilor intestinale ajuta la rezolvarea diareei.

Witch Hazel este un astringent natural folosit pentru a reduce umflarea si imflamarea. Are efect in oprirea curgerii sangelui si in reducerea secretiilor.

Sursa: hemoroizii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...