sâmbătă, 4 decembrie 2010

Reteta miraculoasa de slabit Maica TerezaVa propun astazi o reteta de slabit care circula, din mana in mana,  printre doamnele plinute din Galati.

De ce se numeste asa, sincer, nu stiu. Cand iti amintesti de silueta fragila a Maicii Tereza, nu ti-o poti imagina avand kilograme in plus. Dar merita  sa incercati. Eu am slabit 4 kg intr-o luna, fara nici un efort. Nu trebuie  sa tineti regim alimentar, trebuie doar sa respectati regulile de mai jos:

Reteta o veti incepe, obligatoriu, intr-o zi de miercuri. Va cumparati un  pahar nou si miercuri seara, inainte de culcare (mereu la aceeasi ora), Umpleti paharul pe jumatate cu apa, apoi adaugati atatea boabe de orez,  cate kilograme doriti sa slabiti. Joi dimineata, pe nemancate, umpleti paharul  cu apa, apoi beti toata apa, lasand la fundul paharului boabele de orez.
Umpleti din nou paharul pana la jumatate cu apa si lasati-l asa pana  vineri dimineata cand, pe nemancate si la aceeasi ora ca joi, il umpleti cu apa  si beti tot, inghitind si boabele de orez. Miercurea urmatoare se repeta  operatiunea. Reteta se va tine timp de patru saptamani. 
Retineti: se incepe numai miercurea; se va respecta cu strictete ora (de exemplu in fiecare  miercuri seara puneti boabele de orez in apa la ora 22, iar joi si vineri  beti apa la ora 7). Paharul nu trebuie folosit intre timp de altcineva.

Va doresc succes! 

SURSA: Comunitatea Netlog Iasi

Un comentariu:

  1. 4 kg ai vrut sa slabesti sau atat ai slabit in 4 saptamani?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...