sâmbătă, 4 decembrie 2010

Reteta minune pentru vindecarea spondilozei cervicale

Reteta pe care v-o propun a fost incercata pe mine insumi, cu rezultate excelente. Bolnav de spondiloza cervicala, dupa doi ani de tratament m-am  vindecat in totalitate.
O stiu de la o ruda care lucreaza in China. Am  recomandat-o si altor persoane, cu rezultate foarte bune.

1. Se ia un prosop si se ruleaza pe lungimea lui. Se trece pe dupa cap la  nivelul urechilor, se apuca de capete cu mainile si se trage de capete in  fata, in vreme ce cu capul se opune rezistenta. Se incepe cu o forta
moderata, apoi se apasa mai tare, in reprize de cate 4-5 secunde.
2.  Acelasi prosop rasucit se pune pe crestetul capului. Se trage de capete cu mainile  in jos, vreme ce cu capul opunem rezistenta impingandu-l in sus. Si aceste exercitii se fac tot in 3-4 reprize, a 4-5 secunde, alternativ cu cele  prezentate mai sus. Ele se efectueaza in fiecare dimineata, in picioare  sau stand pe un scaun. In cazuri rebele, recomand efectuarea exercitiilor si  seara, inainte de culcare. Rezultatele binefacatoare apar dupa 3-4 zile. 
Pentru a nu mai avea niciodata probleme, e bine ca aceste exercitii sa fie  practicate toata viata.

SURSA: Comunitatea Netlog Romania

15 comentarii:

 1. Un exercitiu simplu si probabil eficient,multumim celui care-l face cunoscut pt. ai ajuta pe cei suferinzi.Respect!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc frumos, sper sa dea randament. Va tin la curent.

  RăspundețiȘtergere
 3. foarte buna metoda..am probat si chiar da randament...aveam o durere de spondeloza incat nici noaptea nu ma lasa sa dorm..vazand articolul am zis hai sa probez si chiar in a 2 zi deja a inceput sa ma lase...incercati!

  RăspundețiȘtergere
 4. remediu foarte bun...te pui cu chinezii...am avut o durere de spondiloza ce nu ma lasa noaptea sa dorm,apoi am vazut aici articolul si am zis hai sa incerc si chiar a dat randament a 2 zi ...incercati!

  RăspundețiȘtergere
 5. Extraordinar,chiar acum aflindu-ma la calculator,am luat prosopul si am facut exercitiile ,am simtit deja cum se diminueaza durerea cu care m-am trezit,de dimineata.De acum voi face zilnic.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am o durere insupotabila , din aceasta seara incerc, sper sa functioneze, multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ma bucur ca v-am descoperit!Multumim pentru retete si il rugam pe Bunul Dumnezeu sa va dea multa sanatate.

  RăspundețiȘtergere
 8. Pare o simpla amăgeală. Am practicat dar fara succes.

  RăspundețiȘtergere
 9. Capul trebuie ținut în sus x se poate și aplecat? Merge bine cu capul sus, aplecat ma cam doare. După o zi ma simt excelent, față de ieri că eram blocat pe toata coloana.Incerc și pe lombara că am și acolo probleme.Daca zici că te-ai vindecat in 2 ani, de ce trebuie făcut toată viața?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pt ca exercitiile pt spondiloza cervicala se fac,chiar daca te simti bine,in fiecare zi,toata viata,evident!

   Ștergere
 10. Se vede ca merge! Dar capul trebuie tinut drept x merge si plecat?Am incercat si cu capul plecat dar doare dupa.Oare functioneaza si pt zona lombara? Dupa doar o zi ma simt altfel,arsurile si durerile sunt ca acum 5 ani knd boala debuta si eu o tratam cu indiferenta ,ca pe o simpla durere de mijloc si ceafa...

  RăspundețiȘtergere
 11. Intrucat ideea este sa functioneze circilatia periferica care antreneaza muchi vase nervi. Puteti face orice activeaza zona, cu prosopu, cu mainile, cu orice altceva. Multumim.

  RăspundețiȘtergere
 12. Pentru cei care au dureri genunchi din cauza depunerilor , osteofite, ciocuri,mersul in genunchi

  RăspundețiȘtergere
 13. Dumnezeu sa va ajute!Eficient exercitiu!

  RăspundețiȘtergere
 14. am incercat si chiar se simte o usurare .multumesc!

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...