sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Cum ne revenim dupa Masa de Anul Nou!



Mesele uşoare bazate pe legume şi fructe, dar şi mişcarea vă vor ajuta să reveniţi în formă. Dieta combinată cu sportul vă scapă într-o săptămână de cinci kilograme, ne asigură specialiştii.
Dupa mesele copioase de Sarbatori, o săptămână de detoxifiere a organismului este ideală pentru a vă reveni în formă şi pentru a scăpa de kilogramele acumulate în perioada Sărbătorilor. Exerciţiile fizice, sauna şi masajul vă vor ajuta să vă tonificaţi organismul.
O soluţie ar fi un abonament la complexul de tratament şi înfrumuseţare din incinta Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe“ din zona industrială a oraşului.


Cu doar 150 de lei, cei dornici pot beneficia de opt şedinţe de tratament în cadrul complexului. „Este foarte important să slăbim sănătos şi să ne tonifiem organismul. Tocmai de aceea, recomandăm minim trei şedinţe de fitness de jumătate de oră pe zi, dublate de un masaj profesionist. O jumătate de oră petrecută în sauna unităţii medicale ajută la arderea caloriilor şi eliminarea toxinelor din organism. Pentru revigorare, îndrumăm clienţii către piscina complexului ori o împachetare cu minerale şi argilă“, a declarat Carmen Gavrilaş, şefa centrului de înfrumuseţare.
Exerciţiile fizice dublate de o dietă alimentară bazată pe salate şi legume vă vor ajuta să scăpaţi într-o săptămână de minim cinci kilograme. Nutriţioniştii recomandă salatele bazate pe ţelină şi morcov, dar şi sucurile naturale ori ceaiurile.

Pâinea trebuie evitată

Pâinea trebuie scoasă din alimentaţie în această perioadă sau înlocuită cu pâinea prăjită, dar nu mai mult de două felii pe zi.
„Un suc de morcovi băut dimineaţa pe stomacul gol şi o salată uşoară vă vor asigura aportul de energie pentru toată dimineaţa. La prânz recomandăm o supă de legume şi un grătar de piept de pui cu salată de varză ori de ţelină. Important este să se consume apă plată sau ceaiuri din abundenţă, pentru eliminarea toxinelor“, a spus Daniela Enea, nutriţionist. Plimbările dese sunt de asemenea recomandate în această perioadă. 

Sursa: Adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...