vineri, 21 ianuarie 2011

Tratament naturist Scleroza

Scleroza laterala amiotrofica are ca substrat degenerarea celulelor motorii din coarnele anterioare ale maduvei spinarii si a fasciculului piramidal, datorita acestui proces aparand progresiv paralizii globale ale membrelor sau ale organelor tributare nervilor cranieni. Boala se caracterizeaza printr-o pierdere (reducere) progresiva a acestor celule nervoase ale creierului si maduvei spinarii (denumite in termeni stiintifici neuroni motorii).
Neuronii motorii comanda muschii voluntari, muschi care fac posibila miscarea. Scleroza laterala amiotrofica este o boala progresiva, invalidanta. Mersul, vorbitul, mancatul, inghititul si alte functii fundamentale devin mai dificile cu timpul. Aceste afectiuni pot cauza diferite leziuni interne, afectiuni secundare si complicatii. 1 pana la 2 oameni din 100000, dezvolta in Romania acest tip de scleroza in fiecare an. Barbatii sunt afectati putin mai des decat femeile. Cu toate ca poate debuta la orice varsta, boala este mai frecventa la varsta mijlocie si la varstnici.
Scleroza multipla in placi – afectiune care distruge principala structura antigenica a sistemului nervos – mielina. Mielina este un invelis gras care izoleaza nervii, avand un rol similar cu izolatia unui fir electric, permitand nervilor sa transmita impulsuri foarte rapid. Viteza si eficienta transmiterii acestor impulsuri nervoase stau la baza miscarilor line, rapide si coordonate ale corpului fara un efort constient. In scleroza multipla pierderea mielinei (demielinizarea) este insotita de o incapacitate a nervilor de a transmite impulsuri electrice de la si inspre creier, acest fapt producand diversele simptome specifice.
Locurile in care mielina a disparut se prezinta sub forma unor leziuni sau placi, localizate in zone diferite ale creierului si ale sirei spinarii. De altfel, termenul de termenul de “scleroza multipla” inseamna literal “multe cicatrici”. Scleroza multipla este o boala a creierului si a maduvei spinarii, care survine de obicei la adolescenti si adulti tineri. In Romania, frecventa este de aproximativ 40 de bolnavi la suta de mii de locuitori.

Tratamentul natural impotriva sclerozei:

- Noni (1-0-2 linguri inainte de masa, 2 luni , intareste imunitatea si rezistenta organismului, prevenind evolutia nefavorabila a sclerozei si recidivele bolii; actioneaza direct pe scoarta cerebrala).
- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 3 luni, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina, hormonul fericirii si al starilor de buna dispozitie, sustinand astfel recuperarea organismului in cadrul acestei afectiuni).
- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni, este un bun protector in preventia degradarii neuromusculare in cadrul acestei boli).
- Xantho Plus (1-2-0 dupa masa, 2 luni, creste tonusul fizic si psihic, imbunatatind mobilitatea intregului corp si functiile creierului impreuna cu centrii nervosi ce deservesc musculatura in intregime).

Sursa: http://suplimentenaturiste.wordpress.com/

8 comentarii:

  1. sufar si eu de o boala vascultita cerebrala cu leziuni demilienizante. Nu ma simt bine ma doare piciorul stang si am stari neplacute. Doresc un tratament naturist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incercati ce incerc si eu, tratamentul naturist de la farmacia canadiana. Am sunat la nr afisat, am vorbit cu un medic din canada care are o reprezentanta in Rom si acum iau tratamentul

      Ștergere
  2. Incercati tratamentul de mai sus! Si cat mai multa odihna! Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. este insotita de o incapacitate a nervilor de a transmite impulsuri electrice de la si inspre creier, acest fapt producand diversele simptome specifice. tratament

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am boala "moartea neuronului motor-scleroza laterala amiotrofica....ajuta acest tratament? multumesc!
    dar trebuie sa iau in continuare medicamentul RILUZOL?

    RăspundețiȘtergere
  5. Rilutek il luati oricum. Prelungeste cu 7 luni ventilarea mecanica

    RăspundețiȘtergere
  6. Rilutek se ia in continuare. Incercati tratament farmacia canadiana. Eu il urmez acum. Sanatate

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...