luni, 3 ianuarie 2011

Leacuri anti-mahmureală pentru petrecăreţii de Sarbatori



Sărbătorile de iarnă înseamnă nu doar prilej de bucurie, ci şi dureri acute de cap şi stomac pentru cei care fac excese alimentare şi bahice.  Sărbătorile de iarna înseamnă şi petreceri. Iar după ele mulţi se trezesc cu greţuri şi dureri de cap de la prea multă mâncare şi băutură.
Pentru păcătoasa mahmureală nu s-a descoperit încă leacul perfect, dar câteva trucuri există.Leacurile băbeşti anti-mahmureală nu garantează dispariţia stării de disconfort, dar mai atenuează senzaţiile neplăcute.
Spre exemplu, beţi multă apă şi sucuri naturale de fructe. Ouăle şi mierea ajută şi ele la ameliorarea stărilor de mahmureală, potrivit Realitatea.net.
O măsură preventivă anti-mahmureală este ca încă dinainte de a cioci câteva pahare să mâncăm alimente bogate în grăsimi. Benefică este şi vitamina C, dar luată tot înainte de petrecere.
Important este şi să nu amestecaţi mai multe tipuri de alcool. În plus, specialiştii ne sfătuiesc să evităm băuturile colorate, pentru că sunt mai greu de digerat. Deoarece alcoolul deshidratează, este esenţial să bem din când în când şi câte un pahar cu apă plată.

Sursa: Romania Libera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...