vineri, 17 decembrie 2010

Lamaia si cancerul

Institutul de sanatate I.L.C. 819 N.Str Charles Baltimore, MD 1201  


Aceasta este ultima noutate in medicina, efectiv contra cancerului!!!Binefacerile lamaii


Lamaia este un produs miraculos ptr a omori celulele canceroase
Ea este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia

De ce nu suntem noi la curent cu asta?

Ptr ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii.
Voi puteti de asemeni sa ajutati un prieten care are nevoie facandu-l sa stie ca sucul de lamaie ii este benefic ptr a preveni boala.
Gustul sau este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.
Daca aveti posibilitatea plantati un lamai in spatiul dvs sau in gradina voastra.

Cate persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu invidie ptr a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii?

Cum stiti lamaiul este acolo jos, el nu ocupa mult loc si este cunoscut ptr varietatile sale de lamai si lime.

Puteti sa consumati fructul in maniere diferite:puteti sa mancati pulpa, sa faceti suc,sa faceti bauturi, sorbet,patiserii,etc

I se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor Aceasta poanta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Se considera deasemenea ca un agent anti microbian cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala f. inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.

Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, extrasele au relevat ca ea distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas…..

Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal in lume, ptr incetinirea cresterii celulelor canceroase. Si ce este inca f. uimitor este ca acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge nu numai celulele maligne canceroase dar nu afecteaza celulele sanatoase

Institutul de Stiinte in Sanatate, I.L.C. 819 N.Str Charles Baltimore, MD 1201

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...