luni, 13 iunie 2011

Tratament naturist par deteriorat si uscat

  • Urmati sfaturile de mai jos pentru rezultate cat mai rapide!
  • Se aplica o masca pentru par preparata din doua galbenusuri proaspete si 50 ml de bere. Se intinde masca pe par, se maseaza totodata si scalpul, se acopera capul cu un prosop si se lasa 30 de minute.
  • Se clateste bine parul dupa spalare cu decoct de iarba mare, masand scalpul. Decoctul se prepara din 8 linguri de planta uscata la un litru apa.
  • Se prepara o lotiune regeneranta din 3 lingurite de ulei de masline cald si doua linguri zeama de lamaie. Se pun intr-o sticluta, se amesteca bine si se aplica pe parul proaspat spalat, masand bine scalpul. Se acopera capul cu un prosop. Dupa 30 de minute se spala.
  • Dupa spalare, se maseaza scalpul, umezind bine si firele de par cu infuzie din coada-calului, lumanarica si urzica. Infuzia se poate folosi si pentru calmarea scalpului iritat. Se amesteca plantele in proportii egale, se pun doua linguri intr-un vas de portelan, se toarna peste ele 3 cani de apa, se acopera si se lasa 15 minute. Se foloseste pe parul curat, dupa clatire. Se lasa sa se usuce de la sine.
  • Se prepara un balsam din ou proaspat, o lingura de ulei de masline, doua linguri de suc proaspat de portocala sau lamaie, o lingurita de miere si se aplica pe parul proaspat spalat, masand bine scalpul. Dupa 10 minute se clateste cu apa calda.
  • Se pun doua linguri cu zeama de lamaie sau otet in apa de clatire.
  • Parul proaspat spalat se clateste cu infuzie de salvie, masand bine scalpul, pentru intarirea radacinii firului de par si pentru stimularea cresterii.
  • Se prepara o lotiune din miere, otet de mere si apa calda. Se pun o lingurita de miere si una de otet la o cana de apa calda, se amesteca bine, se inmoaie pieptenele in lotiune si se trece de mai multe ori prin parul proaspat spalat. Dupa aplicare nu se mai clateste parul, ci se lasa sa se usuce de la sine.
  • Se clateste parul cu infuzie de sovarv sau de urzica, pentru intarirea radacinii si pentru stimularea cresterii.

3 comentarii:

  1. MI SE RUPE TARE PARUL CE SA FAC,DATI-MI UN SFAT VA ROG MULT MS MULT

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe langa tratamentele de mai sus, va recomand cateva analize (sa nu arate vreun deficit de vitamine, fier). Puteti folosi si suplimentele alimentare pe baza de Seleniu, Zinc si Omega 3.
    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  3. se aplica pe parul proaspat spalat, masand bine scalpul. Dupa 10 minute se clateste cu apa calda. tratament

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...