sâmbătă, 16 iulie 2011

Tratamente naturiste Epilepsie CU REZULTATE

 
 
1. Dieta timp de 5 zile cu sucuri si zarzavaturi. O clisma dimineata cu infuzie de musetel, timp de 5 zile. Se reia cura cu sucuri, timp de 2 luni, impreuna cu un complex de vitamine si timp de 5-7 zile un regim crudivor, depurativ cu grau incoltit. Se bea suc de orz verde, 3x50 ml pe zi.
2. Cura cu suc de lamaie timp de 20 de zile tinuta astfel: in prima zi sucul de la o lamaie, a doua zi de la 2 lamai, doza crescand cu cate o lamaie pe zi, pana se ajunge la 10 lamai, apoi se scade treptat zilnic cate o lamaie. Se face o pauza de 10 zile, dupa care se repeta cura. Dupa o pauza de 25 de zile se reia cura.
3. Se beau ceaiuri din urmatoarele plante:
- Rp. 1: 30 gr coada calului, 30 gr urzica, 30 gr dragaica, 30 gr cretisoara. Se face o infuzie si se beau 3-4 cani pe zi.
- Rp. 2: infuzie din cimbrisor de camp, 2 cani pe zi timp de un an.
- Rp. 3: 30 gr valeriana, 20 gr rozmarin, 30 gr tei, 20 gr veronica, 20 gr ciubotica cucului. Se beau 3 cani pe zi, alternativ cu celelalte doua retete.
4. Baie vitala de 2 ori pe zi timp de 25 minute.
5. Baie de trunchi de 2 ori pe zi timp de 25 minute.
6. Cataplasma lombo-abdominala cu lut, de 3 ori pe zi.
7. Baie alternativa de picioare.
8. Dus rece general de 3 ori pe saptamana.
9. Dus scotian alternant de 2 ori pe zi.
10. Baie de soare, cura de aer cu gimnastica respiratorie si fizica.
11. Supraveghere medicala.


ALTE REMEDII NATURISTE:- Se ia o crenguta de salcie si una de plopsor, se ard, iar scrumul se amesteca cu lapte proaspat (1 lingura de scrum la 1 pahar cu lapte). Se beau 3 linguri de 3 ori pe zi, timp de 14 zile, apoi se face pauza de 14 zile, reluindu-se la nevoie.
- Bai generale cu infuzie de rostopasca.
- Regim alimentar vegetarian, iar dupa 15 zile se tine post negru, nu se mananca timp de 3 zile nimic.
- Macerat de vasc, 2-3 cani pe zi.
- Procedurile cu apa rece sunt foarte eficiente in asociere cu reflexoterapia si regimurile indicate!!! Mersul descult prin iarba cu roua, spalarea generala a corpului cu apa rece si otet timp de o luna, mersul prin apa rece pana la genunchi, timp de 3-5 minute de 4-5 ori pe zi, timp de o luna.
- Se exclud condimentele si alcoolul.
- Bolnavii nu au voie sa lucreze la inaltimi sau sa conduca vehicole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...