marți, 19 iulie 2011

Remedii naturale in caz de radiatii


Cele trei surse de oxigen - hrană, apă şi aer - sunt poluate şi pline de toxine. Toate formele de poluare lipsesc de oxigen organismul uman.

Când vine vorba de radiaţii nucleare, toţi suntem cobai într-un experiment riscant. Iată câteva idei care ne pot ajuta sa ne adaptam şi sa supravieţuim la expunerea de radiatii toxice. Avem nevoie să ne amintim că nimic nu este garantat 100%
 Există o serie de alimente care pot ajuta mai bine corpurile noastre sa tolereze efectele poluării şi a radiaţiilor. Ţineţi minte că rinichii sunt primii afectati de radiatii.

Seminţe de hrisca consumate zilnic, ajută la protecţia împotriva radiaţiilor şi stimulează functionarea măduvei osoase. Fibrele mucilaginoase din alge marine (cum ar fi varec, kombu, arame, Nori, salata verde mare, dulse, wakame şi hiziki) ajuta la prevenirea reabsorbţiei de stronţiu radioactiv 90, bariu, cadmiu şi radiu prin legarea cu ei ca apoi sa le elimine din organism. Legumele de mare au, de asemenea, un continut ridicat de iod natural, care poate stimula tiroida astfel încât radiaţia sa nu fie absorbita.

În urma bombardamentului de la Nagasaki, un grup de medici au recomandat pentru evitarea problemelor cauzate de radiatii consumul de orez brun, supa miso, alge marine Hokkaido şi sare de mare şi să evite zahărul şi de produsele din faina alba. Aceşti pacienţi nu au facut leucemie, deşi spitalul a fost la doar o mila de bombardament!

Alimentele cu continut bogat de clorofila cum ar fi iarba de garu verde, spirulina, Chlorella şi iarba de orz intareste celulele, transportorta oxigenul, ajuta la detoxifierea sangelui şi ficatului, precum şi la neutralizarea elementelor poluante şi stimularea producţiei de ARN. Se pot lua 3-5 grame zilnic din aceste superalimente. Legumele bogate în sulf din familia Brassicceae cum ar fi broccoli, varza, ridichi, varza de Bruxelles, rucola, rutabaga, gulia, Bok Choy şi muştarul verde ajută la prevenirea efectelor radicalilor liberi. De asemenea, sunt bogate în sulf de protectie si usturoiul, ceapa si fasolea.

Alimentele bogate in pectina precum morcovii, semintele de floarea soarelui şi  merele impiedica similarea poluanţilore. Alimentele bogate in beta-caroten (cum ar fi legumele cu frunze verzi, morcovii, suc de fructe de iarna si cartofii dulci) contribuie la protecţia celulara si intarirea imunitatii. Varză acră nepasteurizata e buna pentru o flora intestinala sanatoasa. Usturoiul impiedica izotopii radioactivi sa fie absorbiti.

Radiatii pot duce la dezvoltarea anemiei, iar alimentele verde şi sfecla rosie  ajuta la regenerarea sângelui. Drojdia alimentara, bogata in vitamina B absoarbe şi elimina metale grele din organism. Alimentele bogate în acizi nucleici sunt indicate: spirulina, Chlorella, drojdie nutritivă şi polen de albine. Aflaţi cum să identificati şi să mănâncati o parte din plantele sălbatice comestibile din zone nepoluate, cum ar fi rocoina, papadie, violete.

Aloe vera gel (Aloe vera) ajuta la vindecarea arsurilor radiaţiillor mai rapid prin conţinutul său de stimulatori biogeni.

Radacina de brusture (Arctium lappa) ajută la neutralizarea si eliminarea toxinelor din organism. În timpul Revoluţiei Industriale, brusturele a fost recomandat ca medicament pentru a ajuta oamenii să facă faţă la creşterea poluării.

Radacina de papadie (Taraxacum officinale) îmbunătăţeşte procesul de eliminare din corpul nostru. Luaţi în considerare modul în care aceasta planta s-a adaptat la poluanţi de mediu.

Planta Eleuthero (Eleutherococcus senticosus) poate ajuta la atenuarea oboselii, ameliorarea simptomelor expunerii la radiaţii şi diminuaare efectele stresului.

Rădăcina de ginseng (Panax ginseng) ajută la reducerea efectele secundare ale radiaţiilor şi recuperarea rapida.

Frunzele de ceai verde si negru (Camellia sinensis) sunt antioxidante, stimuleaza imunitatea şi conţin agenţi radioprotectoare.

Seminte de ciulin (Silybum marianum) ajută la protejarea organismului in caz de expunere la substanţe chimice, boli de mediu şi afectare a ficatului.

Urzica (Urtica dioica) curata si intareste rinichii, regenereaza sângele.

Frunze de menta (Mentha piperita) pot reduce greata de la expunerea la radiaţii.

Florile de trifoi roşu (Trifolium pratense) îmbunătăţesc sănătatea, în general, ajutând toate organele in funcţia de eliminare.

Ciuperci Reishi (Ganoderma lucidum) ajuta sistemul imunitar după expunerea la radiaţii.

Suplimentele care ajute in lupta cu poluanţii de mediu includ antioxidanţi. Vitamina A şi beta-caroten intaresc ţesuturile şi reduc timpul de vindecare al plăgilor. Complexul B elimina stresul şi oboseala. Vitamina C oferă protecţie împotriva unei game largi de poluanţi, reduce simptomele alergiei, îmbunătăţeşte timpul de vindecare şi ajută la detoxifiere. Stronţiu-90 concurează cu calciul in organism si epuizeaza stocurile de vitamina D din organism, astfel suplimente de vitamina D pot fi de ajutor. Seleniu ajută la protejarea in caz toxicitate mare (şi se găseşte în nucile de Brazilia, usturoi, ceai verde şi negru). Zincul este necesar pentru producerea de celule B şi T. De asemenea, ajută la eliminarea de aluminiu, cadmiu, cupru şi plumb din organism. Glutationa protejeaza împotriva poluanţilor de mediu. L-cisteina ajută ficatul sa elimine chimicalele. Calciu ajută la protejarea organismului de absorbţie materialelor radioactive. Polenul este extrem de nutritiv şi reduce efectele secundare de la radiu şi cobalt 60. Argila zeolit ajută la eliminarea metalelor grele şi a radiaţiilor.

Bai cu sare pot fi de asemenea folosite pentru a ajuta atrage radiaţiilor şi toxinelor din organism. Plante de apartament care sunt utilizate pentru a reduce poluarea din interior: Chrysanthemum, Golden Pothos si Mother-In-Law Tongue, English Ivy, Gerber Daisy, Peace Lily, Spider plants si Janet Craig.
“Plantele sunt ingerii lui Dumnezeu care au venit pe pamant ca sa vindece oamenii.”
Pentru protectia impotriva radiatiilor se poate utiliza pulbere administrata sublingual de 4 ori pe zi din urmatorul amestec de plantute: Catina – 100 g, armuraiu -100g, coada calului – 50g, tuia 7g (a nu se supradoza), remf – 7g (a nu se supradoza) , busuioc -100g, codita soricelului – 100g


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...