luni, 24 martie 2014

Titirez.ro Site de Anunturi imobiliare din Bucuresti

Tot incerc de ceva vreme sa gasesc o cazare ieftina in Bucuresti pentru mine si prietenul meu.

Cum tendinta de scadere a preturilor apartamentelor se va pastra pe termen mediu si lung, conform unui articol scris Aici am zis sa testam piata cu ofertele de inchiriere.

Facand un Research al site-urilor de specialitate, m-am oprit asupra unui ultim site pe care l-am gasit pe net, este vorba de Titirez.ro, unul din cele mai mari portaluri din domeniu don Romania.

Printre avantajele acestui site se regasesc:


  • Un numar foarte  mare de anunturi actualizate zilnic
  • Posibilitatea de a vedea anunturi atat de la proprietari cat si de la Agentii Imobiliare
  • Daca esti Particular si te gasesti in situatia de a inchiria propria casa , poti sa publici anuntul simultan intr-o retea de 15 site-uri Afiliate Titirez.ro
  • Posibilitatea de a-ti face un cont in mod Gratuit
  • Un department de Vanzari cu persoane dedicate si cu adrese publice pe care  le poti contacta oricand ca sa afli mai multe informatii
  • Sectiune cu Stiri imobiliare
  • Oferta Zilei este de asemenea o sectiune foarte buna daca vrei sa faci "o afacere" de ultim moment.
Oferta de inchirieri apartamente in Bucuresti, prezinta nu mai putin de 5015 de oferte active. Se poate face o selectie targetata dupa pretul /bugetul pe care vrei sa il platesti si dupa zona de cautare: Unirii, Dristor, Tineretului, Aviatieietc. dar si dupa alte criterii cum sunt: nr de camere sau etajul.

Ca modalitate de contactare, exista un camp dedicat in partea dreapta a Site-ului unde poti sa scrii un email persoanei/agentiei imobiliare si unde poti sa iti lasi datele de contact si un camp cu intrebari etc. 
De asemenea tot acolo  poti vizualiza si nr de telefon al agentului imobiliar care se ocupa existand posibilitatea de a-l contacta direct.

Tot acest serviciu este Gratuit!

Un top al site-urilor imobiliare din Romania, ar include intr-o ordin aleatorie urmatoarele site-uri:
1. Titirez.ro
2. Imobiliare.ro
3. Anunt.ro

Si cu "putere" vin din urma, mercador.ro si tocmai.ro, publi24.ro, anuntulimobiliar.ro, galaxyimob.ro si multe altele pe care le las sa le descoperiti.


Unul din anunturile cele mai interesante este cel pentru “inchiriere garsoniera”, eu una imi caut si am m-am tot uitat pe diverse site-uri. Anuntul de pe Titirez.ro care mi-a atras atentia il puteti vizualiza mai jos dar si la acest link.
O aplicatie interesanta este cea de pentru telefoanele mobile care ruleaza IOS si Android, in care ofertele sunt actualizate la minut.
Practic, de oriunde te-ai afla, de la scoala, de acasa, de la serviciu poti sa ai acces instant la aceasta aplicatie de pe telefonul mobil si sa fii informat in timp real asupra noilor anunturi.

Cu totii stim ca o informare in timp real este importanta in dorinta de a gasi apartamentul perfect si asta pentru ca multe din "ocaziile bune" se dau foarte repede.

In aplicatie ofertele sunt actualizate la minut. Aplicatia este disponibila IOS si Android.
Mai multe informatii despre aplicatie puteti gasi la linkurile de mai jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...