joi, 28 noiembrie 2013

Gama de Miere - Complex Apicol.ro
Ieri am primit produsele din gama "Miere"de la magazinul Online Complex Apicol, detalii Aici.
Produsele livrate sunt din gama Miere Poliflora, Miere de Tei si Miere Flori de Salcam.

Ce mi-a placut a fost felul in care au fost ambalate articolele, fiecare borcan a sosit in folie speciala de plastic rezistenta la socuri!

Pana la aceasta ora am apucat sa desfac Mierea de Salcam la 450 grame care are un gust foarte bun, natural!

Mai jos gasiti cateva detalii despre efectele terapeutice ale Mierii.

Mierea monoflora de salcam este cea mai delicata miere, cu o aroma subtila, delicata, usor vanilata, clara si aproape transparenta. Mierea de salcam romaneasca a facut celebra apicultura romaneasca obtinand numeroase premii internationale.

Efecte terapeutice:
-este cea mai buna alegere pentru diabetici- continut mic de zaharoza, regleaza functiile intestinale, lupta impotriva bolilor respiratorii, proprietati hidratante in cosmetica.

Mierea de tei este o miere puternica cu o aroma distinsa, de culoarea aurului clar. Aroma puternica este compusa de note lemnoase si proaspete, tonuri suave de caramel si dulceata florilor finalizate in cel mai dulce nectar.

Efecte terapeutice: are efect antiseptic, calmant al sistemului nervos, previne si trateaza afectiunile sistemului respirator (astm, bronsite), probleme gastrointestinale si ale bilei, revigorant cardiovascular, efect cicatrizant pentru arsuri.

Mierea poliflora este cea mai cunoscuta dintre tipurile de miere. Numele vine de la nectarul colectat de albine din diferite flori. Culoarea poate varia in functie de floarea dominanta.

Efecte terapeutice:

- trateaza afectiunile rinichilor, calmant al sistemului nervos, energizant, omoara bacteriile si inhiba stafilicocii(efect similiar antibioticului).

Va recomandam sa incercati cu incredere aceste produse, deoarece Mierea de la Complex Apicol este  100% naturala, 100% romaneasca, detinatoare a numeroase premii internationale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...