joi, 6 martie 2014

Shopping Online

A venit primavara si a inceput oficial sezonul de Shopping prin magazine!

Tocmai la iesirea iernii, cand dai sa schimbi anotimpul si ziua se lungeste parca iti revina cheful de viata si iesitul la shopping.

Dand o tura prin Mall week-endul trecut, am avut ce vedea, reduceri de iarna amestecate cu noile colectii de primavara. Din pacate insa nu mai ramasese mare lucru la pret redus, iar hainile noi sunt foarte scumpe in perioada asta.

E  un sentiment fain iesitul la cumparaturi in Mall, insa este de asemenea extrem de obositor, mai ales cand dai peste aglomeratie, peste nebunia alergaturii de week-end si asteptarea cu orele la cabinele de proba.

O alternativa interesanta pe care inca o explorez este cea a magazinelor de moda online si a mall-urilor virtuale. Trecand peste frica cumparaturilor la distanta si a nimeririi masurii potrivite, aceasta varianta a capatat contur in ultimii ani din ce in ce mai mult.

Personal urmaresc blogurile internationale din domeniu cum sunt: FashionistaStylist, Refinery 29, dar si bloguri romanesti de fashion care scriu pe aceasta tema si imi fac recomandari potrivite cum sunt: Stile Diary, Andreea Raicu sau Dana Rogoz.

Pentru ca in perioada urmatoare avem o aniversare in familie si suntem in cautari de cadouri pentru cea mica, un mall on line recent aparut mi-a atras atentia si anume Desired.ro, pe care inca  il explorez.

Sectiunea de articole si incaltaminte pentru copii e insa adorabila! Aici poti gasi pantofi in culori traznite: mov, alb, visiniu si la preturi decente. Materialele sunt de calitate si multe dintre ele apartin unor branduri cunoscute cum sunt: “De la Prada”, “Aster”, “Beeko” etc.

Cel mai mult mi-au placut pantofiorii de mai jos, potriviti pentru un cadou aniversar.



Gama este de asemenea variata si acopera copiii de toate varstele, cu categorii ca imbracaminte, accesorii, divertisment etc

Gasesc ca este un magazin romanesc cu toale misto pentru toate categoriile: femei, barbati , copii. Pare recent aparut in peisajul online, pagina lor de Facebook avand doar 139 fani.

Pe Desired.ro poti gasi tot ce vrei de la imbracaminte, la incaltaminte, la accesorii, articole cosmetice, de frumusete, articole sportive dar si de casa.

Cel mai mult mi-au atras atentia produsele din categoria: vestelor si jachetelor (da, vreau sa imi reinnoiesc garderoba in primavara aceasta!), colantilor, dar si rochiile Anne Klein, Carole Hoffman, cu preturi relativ decente, fustele Adidas si multe altele.

Rochita aceasta mi-a placut foarte mult, marca Allen Schwartz, este extrem de eleganta,o poti folosi atat pentru un eveniment de zi dar si la birou, iar pretul este foarte ok, doar 965ron.



Este o nebunie sa iti alegi cu ce anume vrei sa te imbraci la birou si sa alergi prin magazine, dar de data asta am gasit un site cu produse interesante, extrem de elegante si doar la un click distanta.

Inca nu m-am decis daca sa o comand, dar ma gandesc ca vine 8 Martie Ziua Femeii si poate o primesc cadou! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...