miercuri, 12 martie 2014

Despre divorturi, partaje pe cale amiabila




Din pacate anumite legaturi de prietenie nu se finalizeaza chiar atat de frumos, oamenii trecand printr-un proces de divort mai mult sau mai putin placut.

De obicei o relatie frumoasa intre 2 oameni rezonabili ar trebui sa se finalizeze frumos, printr-un divort pe cale amiabila, in mod civilizat, de multe ori insa nu este asa. Totusi sunt situatii in care lucrurile se termina amiabil si aceasta este calea cea mai de dorit.

Astfel niste buni prieteni de-ai mei, au hotarat zilele acestea sa se desparta si dintr-o discutie in alta au ales sa se informeze mai intai pe Internet despre metode amiabile de divort, acte, formulare si ce anume le mai sunt necesare. 

Astfel au gasit un site interesant Divort.ro pe care am aruncat si eu o privire. Persoana care l-a gasit este prietena mea, care incearca sa incheie totul pe cale amiabila.

Site-ul e recomandat pentru furnizarea de informatii cu privire la acte divort, custodia copiilor, drepturile de vizitare, pensia alimentara, partaj si multe alte subiecte. Site-ul ofera toate informatiile legale necesare legate de divort, acces la dosarele de divort existente, cat si resurse si consultanta sub forma de servicii de psihologie, mediere, divort la notar, divort prin avocati pentru a ajunge la cel mai bun rezultat posibil in timpul si in urma divortului.

Pe Divort.ro veti putea gasi raspunsurile la intrebarile dvs, putand contacta specialistii cu care acestia colaboreaza: avocati, mediatori, notari, detectivi, psihologi si traineri de dezvoltare personala. Si cat este de important partajul si custodia copiilor, incat e bine sa ai in fata toate aspectele si sa fii informat inainte sa iei decizia finala.

De asemenea tot aici se gasesc informatii utile si articole privind divortul, procesul de separare cat si o sectiune de Forum unde se pot impartasi experiente personale, se pot primi sfaturi sau va puteti informa.

Una din cele mai simple modalitati de divort este divortul prin notar.Mai multe detalii despre ce presupune acest lucru gasiti pe site.

Pagina de Facebook a site-ului numara peste 2300 de fani ceea ce arata ca site-ul este destul de popular in lumea Online, avand o pagina curata si plina de informatii utile si postarii legate de: reactia rudelor, glume, noutati dar si un Grup de discutii dedicat pe Facebook :  https://www.facebook.com/divort.ro

Unul din aspectele cele mai interesante ale site-ului este zona de Forum, acolo unde lumea poate discuta, schimba pareri cu privire la actele necesare de divort, se poate apela la un consultant sau se poate impartati povestea, durerea si primirea de sfaturi.

Sectiunea de specialisti cuprinde detalii despre persoanele cu care site-ul colaboreaza, un mic CV al fiecaruia, certificari si date de contact pentru: avocati, mediatori, traineri, coach si psihologi.

Sectiunea de Blog este updatata zilnic si cuprinde informatii legate de cele mai noi Dosare de Divort pe orase, inregistrate la judecatoriile locale.

Sectiunea de Stiri cuprinde informatii despre divorturile celebre de la noi in cazul in care vreti sa fiti la curent cu ultimele trenduri si noutati, vezi cazul Biancai Dragusanu.

In sectiunea Resurse se gasesc informatii utile cu privire la actele necesare pentru divort, partaj, divortul la notar, procedura la instanta de judecata, bunurile commune, tipurile de divort etc.



Daca treceti printr-o perioada mai dificila nu este rau sa aruncati un ochi si pe acest site si nu numai, in orice situatie fiind bine sa fii informat asupra unor aspecte importante de viata pentru a stii ce sa faci daca vei ajunge vreodata in postura aceasta.

De aceea va recomand cu caldura acest site!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...